Harta site-ului
Ajutor
Bursa preşedintelui pentru meritele elevilor de la şcoala de arte Cocieri
Bursa preşedintelui pentru meritele elevilor de la şcoala de arte Cocieri

Pasiunea pentru artă, muzică, dragostea de pictură şi dans le oferă copiilor de la şcoala de arte din s. Cocieri posibilitatea de a se bucura de bursa preşedintelui. Astfel, la data de 30 ianuarie, anul curent, preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi împreună cu dna Semionov Valentina, şef Direcţia cultură şi turism au organizat o vizită la şcoala de arte Cocieri pentru a le înmîna personal burse celor mai activi elevi. În primul semestru al anului de învăţămînt 2013-2014,  din cei 120 de copii care îşi fac studiile în această şcoală, la bursa preşedintelui au fost promovaţi 21 elevi care s-au implicat activ în viaţa social-culturală atît din localitate cît şi din raion, participînd la diverse măsuri, concerte, concursuri, ocupînd respectiv locuri de frunte, prin care  promovează arta, cultura, tradiţiile şi obiceiurile neamului nostru. Scopul acestor premii băneşti este acela de susţine excelenţa celor care depun străduinţă, muncesc zi de zi pentru a obţine rezultatele remarcabile, oferind şansa punerii în valoare a talentului lor, dar totodată aceasta este o motivaţie pentru ceilalţi ca să devină printre cei mai buni, să tindă la treptele de frunte ale succesului.
Tinerii bursieri susţin că cheia succesului în lumea artei implică din start pasiune, aptitudini şi desigur multă străduinţă, muncă şi perseverenţă.
Dl preşedinte a venit nu doar cu bursele respective, dar şi cu cuvinte frumoase de încurajare, de stimulare ca copiii să prezinte mai mult interes faţă de cultură şi, desigur, cu idei şi propuneri, una dintre care fiind crearea unei arhive a şcolii în care se vor păstra cele mai frumoase lucrări ale tuturor generaţiilor de elevi. În final, dl Grigore Policinschi a mulţumit atît copiilor cît şi profesorilor datorită cărora au fost apreciaţi aceşti bravi elevi, urîndu-le succese mari în continuare şi realizări frumoase.

Natalia Pocinoc, corector

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Bursa preşedintelui pentru meritele elevilor de la şcoala de arte Cocieri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta