Harta site-ului
Ajutor
Bursa Preşedintelui pentru merite deosebite
Bursa Preşedintelui pentru merite deosebite

Pe data de 6 august curent, mai mulţi elevi din raionul Dubăsari s-au bucurat de bursa Preşedintelui pentru performanţele deosebite la învăţătură. Recompensele pentru cei mai silitori elevi din ciclul liceal au fost înmînate personal de preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi, însoţit de dna Violeta Tolstenco – specialist principal Direcţia Învăţămînt Tineret şi Sport. Printre cei menţionaţi cu burse de merit, se numără a fi 4 elevi din „Liceul Teoretic Ion Creangă” s. Coşniţa, 10 din „Liceul Teoretic Vlad Ioviţă” s.Cocieri şi 39 elevi din „Liceul Teoretic Mihai Eminescu” din oraşul Dubăsari.
Bursele au fost acordate în baza anumitor criterii, şi anume celor care au obtinut rezultate remarcabile la învăţătură, avînd media înaltă a notelor, celor care au obţinut locuri de frunte la concursurile, olimpiadele şcolare, cît şi celor care s-au manifestat activ, implicînduse în activităţi extraşcolare şi nu în ultimul rînd pentru o purtare exemplară. Bursa este oferită în scopul susţinerii celor care au depus straduinţă, au muncit zi de zi pentru a obţine rezultatele dorite, dar şi o motivaţie pentru ceilalţi ca să devină printre cei mai buni, să tindă la treptele de frunte ale succesului.
Dl Preşedinte a mulţumit pentru atitudinile şi aptitudinile de care au dat dovadă pe parcursul acestor ani, urîndu-le succese mari în continuare, realizări frumoase, să fie optimişti şi să nu cedeze niciodată greutăţilor, să-şi menţină patriotismul de neam, de moldoveni şi să ţină la meleagurile natale oriunde nu s-ar afla.
Cu mesaj de mulţumire din partea tuturor liceenilor apreciaţi cu bursa Preşedintelui a venit Marina Portărescu, absolventa Liceului Teoretic Mihai Eminescu din or. Dubăsari: „sîntem recunoscători conducerii raionului Dubăsari, în special dlui Grigore Policinschi pentru atenţia şi susţinerea acordată, aceasta fiind un imbold, o motivaţie de a tinde spre absolut, de a deveni mai buni pentru a contribui la dezvoltarea societăţii”.
Reamintim că bursa Preşedintelui a fost instituită în anul 2005 prin decizia nr.02-05 din 24.03.05 a Consiliului raional Dubăsari. Rezultatele bursierilor sînt remunerate conform nivelului de cunoştinţe acumulate, respectiv bursa de gradul I în sumă de 100 lei pe lună şi gradul II cu 50 de lei lunar.
Natalia Pocinoc, corector

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Bursa Preşedintelui pentru merite deosebite - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta