Harta site-ului
Ajutor
Bunătatea face mai mulți prieteni ca puterea
Bunătatea face mai mulți prieteni ca puterea

Bunătatea face mai mulţi prieteni ca puterea.

    Milostenia nu este numai să dai în traistă. Milostenia este să-l accepţi pe om, să stea lînga tine fără să-l alungi în gînd.

    Marţi, pe data de 3 decembrie 2013 în incita Liceului Teoretic ‘’Vlad Ioviţă ‘’ a fost desfăşurată acţiunea de binefacere ‘’Un pic de afecţiune’’. 

    Cadrele didactice împreuna cu discipolii săi au participat la organizarea caravanei pentru copiii cu CES. Ca şi adulţii, copii au nevoie de atenţie şi recunoasterea celor din jur. Această atenţie de recunoaştere a fost manifestată de catre elevii liceului pentru copiii cu CES, care n-au posibilitatea de a frecventa o institutie specială, dar sunt în aşteptarea de a-şi vedea sămaşii şi prietenii săi.

    Împreuna cu membrii Consiliului de elevi au fost vizitate familiile copiilor cu CES ce au bineficiat de pachete de produse, jucării, dulciuri. Acest act le-a luminat sufletele, facîndu-i să creadă că nu sunt singuri şi sunt mereu aşteptaţi la masurile şcolare şi extraşcolare. 

    Tot la în acea zi în incinta Guvernului Republicii Moldova s-a desfăşurat o expoziţie cu lucrări confecţionate de copiii cu CES. În cadrul acestei expoziţii eleva clasei a 8-a, Prima Maria a prezentat lucrările confecţionate de elevii din liceu. Lucrările au fost apreciate bine, unele au fost chiar şi procurate. 

    Sperăm că acţiunile de binefacere să fie preluate de elevi şi în continuare, ca zîmbetul să nu apună de pe faţa celor ce sunt mai trişti ca noi.Bejenari Elena,
Cadrul didactic de sprijin, LT "Vlad Ioviţă", Cocieri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Bunătatea face mai mulți prieteni ca puterea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta