Harta site-ului
Ajutor
Buletin de informare - riscurile şi consecinţele traficului de fiinţe umane, a drogurilor, fumatului şi a alcoolului
Buletin de informare - riscurile şi consecinţele traficului de fiinţe umane, a drogurilor, fumatului şi a alcoolului

În perioada 15.10.12-12.11.12 sunt organizate, conform graficului stabilit, vizite de lucru în instituţiile preuniversitare din r-ul Dubăsari. În cadrul întrunirilor s-au deplasat în teritoriu colaboratorii Consiliului Raional, membrii Serviciului Psihopedagogic, colaboratorii Comisariatului de Poliţie şi specialiştii din domeniul  tineretului.

Obiectivul major este de a informa şi sensibiliza adolescenţii asupra riscurilor şi consecinţelor traficului de fiinţe umane, a drogurilor, fumatului şi a alcoolului.

În cadrul acestor vizite, la data de 08.11.12 în gimnaziul Pîrîta a participat Vicepreşedintele raionului d-na Maria Jimbei. În urma discuţiilor d-na Maria Jimbei şi-a exprimat poziţia de colaborare şi susţinere atît a instituţiei  precum şi a elevilor. Dumneaei a menţionat faptul că sănătatea şi protecţia copiilor depinde, în mare măsură, de precauţia fiecăruia. În contextul discuţiilor d-na  Jimbei a asigurat, în ce priveşte organele de resort  din r-ul Dubăsari , securitatea şi sprijinul copiilor. Vizavi de aceasta d-na Jimbei a mai anunţat copiilor, că în r-ul Dubăsari  se va deschide în viitorul apropiat  LINIA FERBINTE la care fiecare adolesent va avea acces şi i se va promite confidenţialitatea.

Natalia Pisari, şef serviciu psiho-pedagogic 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Buletin de informare - riscurile şi consecinţele traficului de fiinţe umane, a drogurilor, fumatului şi a alcoolului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta