Harta site-ului
Ajutor
Bucurie mult aşteptată
Bucurie mult aşteptată

La data de 23 ianuarie 2020, dna Braducean Larisa, şef Direcţie învăţământ general, împreună cu vicepreşedintele raionului, dl Popa Dmitri, şi dl Isacov Iurie, specialist în cadrul Direcției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, au efectuat o vizită de lucru la Liceul Teoretic "Vlad Ioviţă", comuna Cocieri.
Obiectivul general al vizitei a fost evaluarea lucrărilor finalizate din cadrul proiectului investiţional, cu privire la crearea unei săli festive și reparația cantinei școlare. De astăzi, elevii din liceu se bucură de o sală pentru festivităţi bine amenajată şi dotată conform cerințelor stabilite în baza caietului de sarcini.
Elevii din Liceul Teoretic " Vlad Ioviţă" Cocieri se mai bucură şi de o sală de mese, care a fost reparată datorită unor fonduri investite conform necesităţilor stringente. De asemenea, s-au efectuat lucrări de reparaţie şi dotare şi a cantinei şcolare.
Cu părere de rău, nu toate lucrările au fost efectuate până la sfârşit, dar membrii Comisiei de evaluare rămân cu speranţa că specialiştii în domeniul construcţiei îşi vor onora obligaţiunile şi vor finaliza lucrările.
 

                              Violeta TOLSTENCO, șef Secţie politici educaţionale şi management economic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Bucurie mult aşteptată - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta