Harta site-ului
Ajutor
Buchete de flori pentru scumpii profesori ai gimnaziului Roghi
Buchete de flori pentru scumpii profesori ai gimnaziului Roghi

Un ultim drum spre şcoala dragă a fost făcut pe data de 31 mai curent, şi de elevii  gimnaziului din s. Roghi.
Deschiderea solemnă a sărbătorii a fost făcută de către directorul gimnaziului, dna Ghidirimschi Nadejda, care a venit cu un cuvînt de felicitare adresat elevilor, profesorilor şi părinţilor prezenţi la careu. Dna director le-a urat elebilor o vacanţă plăcută iar celor 7 absolvenţi ai gimnaziului succese în susţinerea examenelor. De asmenea, cuvînt a avut şi directorul adjunct, dna Tîrbu Marina care a dat citire celor mai buni elevi, celor care au obţinut succese remarcabile la învăţătură, înmînîndu-le cîte o diplomă.
Din partea Consiliului raional i-a bucurat cu prezenţa, dna Casianov Galina, care a felicitat elevii cu încheierea anului de studii şi a mulţumit elevilor pentru implicarea activă la organizarea şi desfăşurarea diferitor festivităţi şi întreceri sportive atît la nivel local cît şi raional.
 În ochii elevilor se citea zîmbetul de bucurie că e vacanţa mare, iar  în ochii absolvenţilor, lacrimile ce redau durerea ce îi copleşise în acele  clipe pentru faptul că se despart de scumpii profesori, pentru că a sosit timpul cînd trebuie să se rupă de la familia mare formată în decursul a 9 ani de zile.

Marina Lupaşco, corespondent

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Buchete de flori pentru scumpii profesori ai gimnaziului Roghi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta