Harta site-ului
Ajutor
Biroul Comun de Informații și Servicii Dubăsari în acțiune
Biroul Comun de Informații și Servicii Dubăsari în acțiune

 În conformitate cu programul de activitate al BCIS, pe data de 23septembrie 2015, în incinta Biroului Comun de Informații și Servicii a avut loc ședința grupului de lucru al BCIS. Ședința a fost prezidată de dna M. Jimbei Vicepreședintele raionului,  Coordonatorul BCIS Dubăsari. La şedinţa dată a fost prezent şi consultantul Național UN Women dna T. Șincovschi, membrii BCIS. În cadrul ședinței au fost examinate problemele ce țin de rezultatele, acţiunile de consolidare și propunerile de îmbunătățire a activității BCIS.  
Pe data de 24 septembrie 2015, în temeiul demersului primarului din s. Pîrîta dl Iu. Soltan, Echipa Mobilă a BCIS s-a deplasat în localitatea Pîrîta. În componența Echipei Mobile, la solicitarea APL, au fost prezenți reprezentanți ai mai multor servicii: Vicepreşedintele raionului dna Maria Jimbei; Secţia  administrare şi servicii publice;  Direcţiea asistenţă socială şi protecţia familiei; Agenţia pentru ocuparea forţei de m
uncă; Direcția agricultură și cadastru.

În cadrul vizitei date, s-au adresat 5 cetățeni, care au abordat 6 probleme legate de aspectele sociale, fiscale și cadastru ect. Majoritatea au primit informații și răspuns la problemele și întrebările puse, unele din ele urmînd să fie realizate de comun acord cu autoritatea publică locală și alte servicii de resort. Acestea vor fi ținute la control și aduse la cunoștință beneficiarilor, în termeni legali, de către membrii BCIS, desemnați responsabili.
Amintim, că BCIS  a fost instituit prin Decizia Consiliului raional Nr. 03-10 din 15.10.2013 și s-a implementat în cadrul Programului “Abilitatea Economică a Femeilor”, în parteneriat cu Ministerul Muncii, protecției sociale și familiei și Ministerul Economiei, cu susținerea organizației UN WOMEN,  acesta fiind, de fapt, un Centru de resurse și informații pentru cetățeni.                                                                                    
Reieșind din acestea, vă aducem la cunoștință că puteți beneficia de serviciile BCIS în fiecare zi de miercuri la Biroul care se află în incinta Casei raionale de cultură  s. Coșnița, de la orele 09:00 pînă la orele 12:00, sau în cadrul deplasării Echipei Mobile a BCIS în localitățile raionului, conform graficului stabilit, fapt despre care veți fi informați prin intermediul autorităților publice locale, preventiv. Alte detalii le puteți afla la nr. de telefon: 0248-44-757 sau 0248-44-749.
Următoarea deplasare a Echipei Mobile a BCIS este planificată pe data de 01.10.15, de la orele 10.00-12.00, în sat. Cocieri.  
          

 Iurie CAZAC,

şef Secţie administraţie şi servicii publice 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Biroul Comun de Informații și Servicii Dubăsari în acțiune - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta