Harta site-ului
Ajutor
Bilunarul de înverzire şi salubrizare în comuna Coşniţa este în plină desfăşurare
Bilunarul de înverzire şi salubrizare în comuna Coşniţa este în plină desfăşurare

"Un arbore pentru dăinuire”, activităţi de înverzirea localităţii se desfăşoară pentru a atrage atenţia încă o dată asupra faptului că copacii joacă un rol esenţial în viaţa a 1,6 miliarde de oameni de pe Terra. Respectiv, determină unul din cele mai importante acţiuni silvice şi ecologice, reprezentînd o modalitate de sensibilizare a publicului şi a factorilor decizionali, cu privire la importanţa copacilor, a rolului lor esenţial în menţinerea echilibrului ecologic.
Pe  data de 20 aprilie, Consiliul local de tineret Coşniţa, împreună cu un grup de tineri au sădit în jur de o sută de copaci (tei sălbatici) pe o alee de 140 metri, de pe marginea rîului Nistru. Aceştea au afirmat că: "Sădind un copac, fiecare din noi parcă ne-am îndeplinit una din principalele lucruri care trebuie să le facem în viaţă, am simţit un impuls de dragoste către natură, fără de care n-am putea trăi. Este un lucru foarte uşor, precum şi foarte plăcut, nu oscilaţi în a ocroti şi îmbunătăţi mediul în care ne ducem traiul, el este cel mai scump pentru noi!”
Teii au fost oferiţi de către primăria comunei Coşniţa, care nu a ezitat în a-şi oferi aportul la îndeplinirea acestei acţiuni de înverzire şi salubrizare a localităţii noastre.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Bilunarul de înverzire şi salubrizare în comuna Coşniţa este în plină desfăşurare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta