Harta site-ului
Ajutor
BCIS – în acțiune
BCIS – în acțiune

    În conformitate cu programul de activitate al BCIS și în temeiul demersului primarului din sat Holercani D-nul T.Tanasev, pe data de 23 iulie anul curent, Echipa Mobilă a BCIS s-a deplasat în localitatea Holercani. În componența Echipei Mobile, la solicitarea APL, au fost prezenți reprezentanți ai mai multor servicii: vicepreşedintele raionului Maria Jimbei; Secţia  administrare şi servicii publice;  Direcţia asistenţă socială; Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă; Casa Teritorială de Asigurări Sociale; Inspectoratul muncii ; Serviciului Protecție Civilă;Centrului Medicină Preventivă; Inspectoratului Veterinar de Stat; Arhitector-șef.    
    În cadrul vizitei Echipei Mobile s-au adresat 6 cetățeni, care au abordat 9 probleme legate de aspectele sociale și cadastru. Majoritatea au primit informații și răspuns la problemele și întrebările puse, unele din ele urmînd să fie realizate de comun acord cu autoritatea publică locală, alte servicii de resort. Acestea vor fi ținute la control și aduse la cunoștință beneficiarilor, în termeni legali, de către membrii BCIS, desemnați responsabili.      
    Amintim, că BCIS  a fost instituit prin Decizia Consiliului Raional Nr. 03-10 din 15.10.2013 și s-a implementat în cadrul Programului “Abilitatea Economică a femeilor”, în parteneriat cu Ministerul Muncii , protecției sociale și familiei și Ministerul Economiei, cu susținerea organizației UN WOMEN,  acesta fiind, de fapt, un Centru de resurse  și informații pentru cetățeni.
    Reieșind din acestea, vă aducem la cunoștință că puteți beneficia de serviciile BCIS în fiecare zi de miercuri la Biroul care se află în incinta Casei Raionale de Cultură  s. Coșnița, de la orele 09:00 pînă la orele 12:00 și în cadrul deplasării Echipei Mobile a BCIS în localitățile raionului, conform graficului stabilit, fapt despre care veți fi informați prin intermediul autorităților publice locale, preventiv. Alte detalii le puteți afla la nr. de telefon: 0248-44-757 sau 0248-44-749.
Următoarea deplasare a Echipei Mobile a BCIS este planificată pe data de 30.07.15, de la orele 10.00-12.00, în sat.Ustia  

     

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

BCIS – în acțiune - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta