Harta site-ului
Ajutor
Autorităţile publice locale au felicitat salvatorii cu ziua lor profesională
Autorităţile publice locale au felicitat salvatorii cu ziua lor profesională

Cu ocazia marcării Zilei Salvatorului, la data de 7 aprilie curent, în incinta Consiliului raional Dubăsari, a fost organizată ședința festivă, la care au fost apreciaţi cu diplome de merit şi cadouri de preţ, cei mai buni pompieri din întregul raion care au dat dovadă de bărbăție, curaj și devotament în activitatea desfăşurată. A devenit o tradiție ca în fiecare an colaboratorii Serviciului protecției civile a situațiilor excepționale a Ministerului Afacerilor Interne, angajații posturilor de pompieri și salvatori, administrația publică locală, să aniverseze sărbătoarea profesională - Ziua Salvatorului.
Cu cuvinte de felicitare și apreciere a venit Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI: ”Cu prilejul sărbătorii profesionale Ziua Salvatorului, vreau sincer să vă aduc mulțumiri din partea Consiliului raional Dubăsari, din partea mea personală, pentru implicare, pentru măsurile care sunt promovate de zi cu zi în profilaxii. Datorită participării Dumneavoastră împreună cu alte servicii raionale, precum ar fi asistența socială, educația, poliția, autoritățile publice locale, asociațiile obștești, am avut posibilitatea să obținem ca și în perioada de toamnă - iarnă a anului 2016 – 2017, r-ul Dubăsari să fie lipsit de situații excepționale și acest rezultat se datorează implicării Dumneavoastră. Luând în consideraţie cazul de deces la meserie care a avut loc în or. Chișinău a tânărului pompier Ivan Nogailîc și alte cazuri devastatoare care au avut loc pe teritoriul Republicii Moldova, trebuie să luăm aminte că trebuie să ne pregătim mai profesional și să fim mai activi, trebuie să avem o dotare mai bună. Evident că pas cu pas se vor realiza toate dotările necesare pentru toate posturile de pompieri din raion. Foarte mult sper ca acele exerciții practice de pregătire profesională vor fi realizate și în anul 2017, la fel vreau să am încrederea că acest an de asemenea va fi un an bun, pozitiv pentru secțiile situaţii excepţionale ale raionului Dubăsari. La acest capitol vreau să vă asigur că în calitatea mea de Preşedinte al raionului Dubăsari, voi depune efort şi în continuare pentru a menţine colectivul colegial al Dumneavoastră, dotarea cu cele necesare şi mai mult ca atât colaborarea cu colegii din străinătate în vederea atragerii investiţiilor pentru a îmbunătăţi condiţiile de activitate.”
La fel colaboratorii SSE au fost felicitaţi şi menţionaţi cu diplome de către conducătorii autorităţilor publice locale din teritoriu.
Svetlana PAVALUC,
Studentă anul III, USM

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Autorităţile publice locale au felicitat salvatorii cu ziua lor profesională - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta