Harta site-ului
Ajutor
Audienţa cetăţenilor de către Preşedintele raionului Dubăsari, continuă.
Audienţa cetăţenilor de către Preşedintele raionului Dubăsari, continuă.

În perioada 27 iulie şi 03 august anul curent, a fost stabilită, conform programului de activitate audienţa cetăţenilor de către Preşedintele raionului  în cadrul primăriilor din localităţile Holercani şi Marcăuţi. Prezenţa Preşedintelui Grigore Policinschi mai aproape de locuitorii satelor la care a luat parte, a fost sprijinul şi baza rezolvării chestiunilor cu care se confruntă locuitorii acestor sate. Această acţiune de întrevedere este împărtăşirea problemelor dar şi a mulţumirilor, este conlucrarea eficientă a persoanelor cu conducătorul raionului, care deţine o funcţie de răspundere. A acţionat la nevoile societăţii contribuind cu răspunsuri directe la subiectul discutabil. 
Cetăţenii satului Holercani au împărtăşit necazurile atît a rudelor cît şi cele de ordin privat. În urma întrevederii s-a stabilit starea unui lucru care este sprijinul rudelor, cunoscuţilor. Nu în ultimul rînd s-a simţit atitudi
nea de preocupare pentru interesele altora şi nu doar personale. Astfel pentru ambele primării, ca şi pentru locuitori a fost asigurat accesul liber al tuturor persoanelor dornice să colaboreze cu Preşedintele raionului, indiferent de vîrstă şi interese politice. 
    În cadrul audienţei din satul Marcăuţi au lipsit propunerile, solicitările, întrucît s-a simţit lipsa locuitorilor la această discuţie care a fost preconizată pentru ei personal. Pe parcursul zăbovirii Preşedintelui în primăria Marcăuţi, tînărul primar nou-ales Sergiu Bătrîncea a acţionat alături de Preşedinte cu întrebări ce aduc dificultăţi la început de activitate şi posibilităţile de conlucrare atît cu sătenii cît şi cu persoane ce deţin o funcţie de răspundere. Audienţa cetăţenilor presupune rezolvarea eficientă a chestiunilor de ordin social oferită pe o perioadă de timp, şi cere o răspundere serioasă faţă de realizarea ei. 
Redactor, ziarul „Noutăţi Nistrene"  Lilia Stratenco

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Audienţa cetăţenilor de către Preşedintele raionului Dubăsari, continuă. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta