Harta site-ului
Ajutor
Audiența cetățenilor de către Președintele raionului
Audiența cetățenilor de către Președintele raionului

La data de 23 octombrie curent, Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI, a primit la audiență pe doamna Izbaș Oxana, locuitoare a comunei Coșnița, care s-a adresat dumnealui cu o problemă ce ține de greutățile întâmpinate în documentarea casei de locuit. La această ședință a participat și dna Nina BOLGARI, specialist principal perceperea fiscală din cadrul Primăriei com. Coșnița și domnul Sergiu GUVIR, Șef Direcția agricultură și cadastru, Consiliul raional Dubăsari. În cadrul audierii au fost ascultate informația dnei Izbaș, în ceea ce privește măsurile întreprinse de dumneaei până la moment, și împreună cu participanții întrunirii au clarificat și analizat următorii pași care urmează a fi efectuați, pentru un rezultat reușit și legal.
Înscrierea solicitanţilor în audienţă la conducerea raionului se efectuează zilnic, de la 8. 00 – 17.00 de către specialistul în relaţii publice, tel. 0248-44-758, sau tel. 0248-44-155 (anticamera). Audiența cetățenilor la Președintele raionului Dubăsari se efectuează în fiecare zi de Luni între orele 14.00-19.00

 
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Irina
2017-10-23 17:19:44
E o noutate foarte buna!!! Ceva timp in urma ma confruntasem si eu cu o problema asemanatoare, dar daca stiam ca ma pot adresa direct la Presedinte, poate mergeau treburile mai dinamik. Sincer ma bukur, chind se intimpla la noi in Raion ceva bun, ceva pentru oameni! Sint convinsa ca practica mai efectiva de a solutiona diferite probleme , nu exista! Va doresc multa rabdare, intalegere si chit mai multe probleme solutionate!
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Audiența cetățenilor de către Președintele raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta