Harta site-ului
Ajutor
Au startat lucrările de pavare a trotuarelor în s. Oxentea
Au startat lucrările de pavare a trotuarelor în s. Oxentea

În raionul Dubăsari, sunt în plină execuție mai multe lucrări prevăzute anterior la capitolul reparația drumurilor publice locale de interes raional.
În platoul Ustia,  în s. Oxentea au startat lucrările de pavare a trotuarelor la drumul L-428.1 acces spre satul Oxentea.
Pe parcursul zilei de ieri, 15 august, vicepreședintele raionului Dubăsari Oleg Soltan și specialiștii Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului Ana Nițulaș și Iuri Isacov, au analizat procesul de lucru, etapele de executare a lucrărilor prevăzute conform caietului de sarcini vizavi de amenajarea trotuarelor prin pavarea acestora.
În urma ieșirii în teritoriu, responsabilii din cadrul Consiliului raional Dubăsari, au apreciat efortul depus de antreprenorul responsabil de implementarea proiectului dat, întru executarea calitativ și în termeni optimi a lucrărilor.
Menționăm, că proiectul dat se realizează în conformitate cu Programul raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes rational pentru anul 2022.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Au startat lucrările de pavare a trotuarelor în s. Oxentea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta