Harta site-ului
Ajutor
Au demarat lucrările de reparație la drumul de acces spre s. Oxentea
Au demarat lucrările de reparație la drumul de acces spre s. Oxentea

Programul raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional, reprezintă un compartiment important pe agenda de lucru a președintelui raionului Dubăsari. Realizarea calitativă a lucrărilor prevăzute în cadrul acestui program, vor contribui la crearea unor condiții optime și de siguranță atât pentru pietoni cât și participanții la trafic.
Pe parcursul zilei de astăzi, 6 iunie curent, președintele raionului Dubăsari dl Grigore Filipov, vicepreședintele responsabil de domeniul agrar dl Oleg Soltan, specialiștii din cadrul Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, dnele Eudochia Nicolaev, șef secție și Zinovia Sirețanu, au întreprins o vizită de lucru în platoul Ustia. În satul Oxentea au demarat lucrările de reparație a unei porțiuni de drum acces spre localitate, drum raional, care urmează a fi asfaltat. Ajunși la fața locului, conducerea raionului Dubăsari, a purtat discuții cu reprezenanții antreprenorului responsabil de executarea lucrărilor SRL Drumuri-Criuleni”, inginer de sector dl Victor Zeneco, consilierii raionali originari din satul Oxentea dl Victor Tataru și dna Mariana Savin.
În teren, au fost stabilite prioritățile și sarcinile pe care urmează să le realizeze antreprenorul la reparația îmbrăcămintei asfaltice la drumul L-428.1, acces pre satul Oxentea.
De menționat că până în prezent au fost executate cu succes lucrările de reparație (asfaltare) la drumul L-426, acces spre s. Holercani și la drumul L-425, acces spre s. Pîrîta. 
Lucrările se realizează conform Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional pentru anul 2023.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Au demarat lucrările de reparație la drumul de acces spre s. Oxentea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta