Harta site-ului
Ajutor
Au dansat şi şi-au demonstrat talentul
Au dansat şi şi-au demonstrat talentul

Energie, zîmbete de copii, părinţi emoţionaţi şi diverse genuri de dansuri: popular, de estradă, modern, classic ş.a. au putut fi întîlnite sîmbătă, 8 mai, în incinta Casei de cultură din s. Cocieri. Astfel a fost serbată Ziua Internaţională a Dansului, de către Şcoala de arte din localitate.

În calitate de oaspete de onoare, preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI a participat la acest eveniment, la invitaţia conducerii instituţiei, în special dra Elena CATEREV, profesor de coreografie în cadrul Şcolii de arte.


Pe parcursul a mai bine de 2 ore şi jumătate, colectivele de copii şi mici şi mari au bucurat privirile spectatorilor atît cu mişcări inspirate din dansurile altor popoare, precum cel spaniol, ţigănesc şi chiar oriental, cît şi cu piese muzicale.


La final, preşedintele raionului a menţionat că este onorat să fie prezent la acest spectacol al dansului şi a salutat desfăşurarea măsurilor de promovare a talentelor copiilor în domeniul dansului. De asemenea, a felicitat profesoara dra E. CATEREV pentru decizia de a organiza, în premieră în raionul Dubăsari, un astfel de concert, demonstrînd astfel voinţa de a dezvolta pasiunea pentru dans în rîndul copiilor şi succesul înregistrat.


La evenimentul intitulat „Pe aripi de dans” cu genericul „Dansul  este un poem în care fiecare mişcare este un cuvînt” au participat şi alţi reprezentanţi din cadrul Consiliului raional, precum vicepreşedinţii raionului, reprezentanţi a Aparatului preşedintelui, a Direcţiei cultură şi turism,  Direcţiei învăţămînt, tineret şi sport, consilieri raionali şi locali, primarul localităţii Cocieri, părinţi şi rude a elevilor, prieteni şi locuitori a satului Cocieri.


Ec. Racoveţ,
şef Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Au dansat şi şi-au demonstrat talentul - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta