Harta site-ului
Ajutor
Atestarea cadrelor manageriale din raionul Dubăsari
Atestarea cadrelor manageriale din raionul Dubăsari

Conform regulamentului de atestare a cadrelor  de conducere din învîţămîntul preuniversitar, atestarea cadrelor manageriale se efectuiază  o dată la 5 ani. Anul de studii 2011-2012 au depus dosare de atestare la DGÎTS Dubăsari 7 manageri din instituţiile preuniversitare de învăţămînt din raion. Comisia de atestare raională conform Regulamentului de atestare a cadrelor de conducere din învîţămîntul preuniversitar şi planului managerial al DGÎTS Dubăsari, urmează să efectuieze evaluarea pe teren a cadrelor manageriale supuse atestării.

        La data de 28 martie 2012 Comisia de atestare raională au fost la evaluare pe teren a directorului din Liceul Teoretic  Doroţcaia . Unde a fost verificată documentaţia instituţiei şi a fost ascultat raportul de autoevaluare, şi programul de activitate a dnei Bacioi Viorica.

         La data de 29 martie 2012  Comisia de atestare raională a fost la evaluare pe teren în Liceul Teoretic Dubăsari. Obiectivul Comisiei de atestare raională a fost  evaluarea documentaţiei şcolare , programele de activitate a  dnei Ivanov Galina, director adjunct pentru instruire, dnei Ivanov Angela, director adjunct pentru educaţie şi dnei Polivenco Maria, director adjunct pentru instruire din Liceului Teoretic Dubăsari.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Atestarea cadrelor manageriale din raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta