Harta site-ului
Ajutor
Atelier de lucru pentru reprezentanţii BCIS din raioanele Dubăsari şi Anenii Noi
Atelier de lucru pentru reprezentanţii BCIS din raioanele Dubăsari şi Anenii Noi

Conform Hotărîrii de Guvern Nr. 661 din 30 august 2013 ,,Pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea şi funcţionarea Biroului Comun de Informaţii şi Servicii” şi Deciziei Consiliului Raional Nr. 03-10 din 15 octombrie 2013 ,,Cu privire la instituirea BCIS în raionul Dubăsari”, care are drept scop eficientizarea mecanismului de prestare şi realizare deplină şi eficientă a drepturilor tuturor cetăţenilor de a obţine informaţii şi servicii de calitate, în termene restrînse şi cu mijloace minime cît şi prestarea acestora la domiciliul beneficiarilor prin intermediul Echipei Mobile.
 În perioada de 30-31 octombrie 2013, la Staţiunea Skyland, de către Organizaţia Internaţională UN WOMEN, a fost organizat  un atelier de lucru pentru reprezentanţii BCIS din raioanele Dubăsari şi Anenii Noi. În cadrul atelierului dat au fost puse în discuţie mai multe teme precum: ,,Abilitarea Economică a Femeilor”, ,,Sporirea abilitării economice a femeilor din localtăţile de pe ambele maluri ale rîului Nistru în Republica Moldova”, ,,Bugetul BCIS-planificare şi executare”. De asemenea, reprezentanţii BCIS din ambele raioane au făcut un schimb de experienţă, în rezultat elaborînd  lista celor 10 paşi care trebuie întreprinşi de către prestatorii de servicii, pentru a asigura o furnizare eficientă şi sensibilă la dimensiunea de gen a acestora.  Participanţii din cadrul atelierului  s-au expus asupra rolului BCIS în identificarea şi soluţionarea necesităţilor femeilor din sectorul rural.
Pe data de 21-22noiembrie, un atare atelier de lucru va fi organizat  de către UN WOMEN pentru membrii BCIS şi primarii localităţilor din ambele raioane.
Marina Lupaşco, redactor-şef


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Atelier de lucru pentru reprezentanţii BCIS din raioanele Dubăsari şi Anenii Noi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta