Harta site-ului
Ajutor
Atelier de lucru în scopul promovării dezvoltării regionale
Atelier de lucru în scopul promovării dezvoltării regionale

Joi 15 Septembrie ADR Centru a desfășurat la solicitarea Consiliului Raional Dubasari un atelier de lucru în scopul promovării dezvoltării regionale în Regiunea de Dezvoltare Centru. Atelierul a avut loc la Coșnița, în incinta Consiliului Raional.

Obiectivul general  al atelierului a fost creșterea capacităților de participare la programele de dezvoltare regională a actorilor locali și a capacităților de absorbție a banilor din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).

În cuvîntul său de salut, președintele Consiliului raional Dubăsari, Grigore Policinschi a mulțumit organizatorilor pentru binevointa de a desfășura unu asemenea atelier lal Dubăsari.

În cadrul workshopului au participat aleși locali și funcționari publici din cadrul APL de nivelul I și II, agenți economici și asociații obștești din raion. Participanțiii au fost instruiți în domeniul dezvoltării regionale de către specialiștii ADR Centru. În partea  a doua  atelierului ei au purces la o sesiune de întrebări și răspunsuri în domeniu. 

Atelierul coincide cu acţiunile din Planul de activitate a Agenției de Dezvoltare Regională Centru pentru anul 2011. Menționăm că au fost planificate 3 ateliere de lucru în Regiunea Centru: Criuleni, Călărași și Strășeni. Partenerul ADR-Centru al acestei sesiuni de ateliere a fost Agenția Proprietății Publice.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Atelier de lucru în scopul promovării dezvoltării regionale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta