Harta site-ului
Ajutor
Atelier de lucru cu directorii și directorii adjuncți responsabili de procesul de instruire
Atelier de lucru cu directorii și directorii adjuncți responsabili de procesul de instruire

La atelierul de lucru cu directorii și directorii adjuncți responsabili de procesul de instruire din instituțiile de învățământ din raion, desfășurat la data de 03.11.2023, în gimnaziul Ustia, s-a studiat minuțios „Metodologia de evaluare a performanțelor individuale ale personalului didactic din instituțiile de învățământ primar și secundar în vederea stabilirii sporului pentru performanța individuală”, aprobată prin ordinul Ministerului Educației și Cercetării nr. 1027 din 14.08.2023.
S-a pus accent pe faptul că evaluarea performanței oferă instituției de învățământ, atât posibilitatea de a îmbunătăți în mod constant modul de lucru, de a recompensa angajații care obțin rezultate, cât și de a stabili obiective clare care să crească nivelul de implicare a cadrelor didactice în activitățile instituției.
E important de menționat că Fișa de autoevaluare a performanțelor profesionale individuale ale personalului didactic (Anexa 1) nu trebuie să fie doar o simplă fișă care să stabilească eșecurile cadrelor didactice, dar ar fi minunat dacă, pe parcurs, fiecare cadru didactic și-ar stabili niște obiective întru îmbunătățirea propriei performanțe.
În timpul apropiat urmează ca fiecare instituție de învățământ să aprobe „Regulamentul intern cu privire la modul de stabilire a sporului pentru performanța individuală a personalului didactic”, conform modificărilor operate în Metodologie.

Tatiana IAVIŢA, Şef adjunct, Direcţia învăţământ general

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Atelier de lucru cu directorii și directorii adjuncți responsabili de procesul de instruire - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta