Harta site-ului
Ajutor
Atelier de lucru
Atelier de lucru

Ministerul Finanțelor, pe data de 20 februarie 2019, prin intermediul Proiectului Twinning „Suport pentru dezvoltarea unui mediu de control și audit intern eficient în sectorul public din Republica Moldova”, a organizat un atelier de lucru, în cadrul căruia au fost abordate aspecte legate de autoevaluarea, raportarea sistemelor de control intern managerial.
Reprezentantul subdiviziunii responsabile de coordonarea activităților de organizare, menținere și dezvoltare a sistemului de control intern managerial din cadrul Direcției economie, buget și finanțe Dubăsari, dl Gh.Verlan, a participat, împreună cu alți colegi din cadrul altor entități publice, la activitatea sus-menționată.
În cadrul atelierului de lucru au fost aduse la cunoștință bunele practici a țărilor membre a UE, în ce privește controlul public intern. Totodată, a fost prezentat de către dl Goran Zakanji exercițiul de auto-evaluare în Croația, iar dna Nata Lasmane a dezvăluit particularitățile specifice controlului public intern din Letonia.
O atenție deosebită a fost atrasă asupra elaborării unui sistem puternic de control, care la rândul său va aduce plus valoare activității entității publice. La rândul lor angajații direcției politici în domeniul controlului financiar public intern al Ministerului Finanțelor s-au axat pe acele neclarități asupra elaborării Raportului anual privind controlul intern managerial.Organizarea acestui atelier de lucru, fiind încă un pas spre îmbunătățirea calității organizării unui sistem de control intern public în RM.
Ghenadie VERLAN, șef Secție contabilitate bugetară

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Atelier de lucru - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta