Harta site-ului
Ajutor
Atelier de instruire
Atelier de instruire

Marţi, 11 octombrie 2016,  în incinta Liceului Teoretic “Ion Creangă” c.Coşniţa, s-a desfășurat un seminar , cu tematica "Atelierul  de instruire a profesorilor de educaţie civică" ce urmează a fi  implicați în Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) 2016.
Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2016 cu genericul “Hai în gaşca voluntarilor!”, ediția a X-a, este cel mai mare eveniment de promovare a voluntariatului la nivel republican și se va desfășura în perioada 17–23 octombrie 2016. Vedeți mai multe pe https://tdvmoldova.wordpress.com/…/invitatie-la-implicare-…/ .
Evenimentul este organizat de către Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat şi susţinut prin proiectul „SNV 2016 – Hai în gașca voluntarilor” din cadrul Programului de Granturi 2016 al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.
În urma seminarului instituţiile preuniversitare, dar şi cele preşcolare urmează să transmită Direcţiei învăţămînt general Formularele de participare în baza cărora se va elabora Calendarul raional al activităţilor în SNV.
Svetlana ISAICUL,
Direcţia Învăţămînt General

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Atelier de instruire - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta