Harta site-ului
Ajutor
Atelier de formare ”Managementul procesului de identificare a nevoilor şi dificultăţilor tinerilor”
Atelier de formare ”Managementul procesului de identificare a nevoilor şi dificultăţilor tinerilor”

La data de 15 mai current, Centrul multifunctional pentru copii si tineret a participat la un atelier de formare a specialiştilor de tineret din APL de nivelul II şi membrilor secretariatelor raionale/municipale pentru participarea şi informarea tinerilor intitulat „Managementul procesului de identificare a nevoilor şi dificultăţile cu care se confruntă tinerii”, atelierul fiind   organizat de către  Ministerul Tineretului şi Sportului. 
Evenimentul a fost organizat în vederea implicării efective, dar şi sporirii receptivităţii şi responsabilităţii tinerilor la elaborarea şi implementarea politicilor publice locale şi regionale pentru depăşirea problemelor şi dificultăţilor cu care se confruntă aceştia. 
La reuniune au participat reprezentanţi ai Direcţiei Programe de tineret din cadrul Ministerului, specialişti de tineret din raioane/municipii şi membri din cadrul secretariatelor raionale pentru participarea şi informarea tinerilor. 
În cadrul atelierului de formare au fost expuse obiectivele Programului de asistenţă pentru participarea şi informarea tinerilor la nivel local, cu referire la managementul procesului de identificare a nevoilor tinerilor şi dificultăţile cu care se confruntă aceştia. 
Totodată, a fost prezentat chestionarul privind identificarea  nevoilor şi dificultăţile cu care se confruntă tinerii. 
Acţiunea a fost organizată în cadrul Proiectului Naţional de asistenţă pentru participarea şi informarea tinerilor la nivel local, lansat de către Ministerul Tineretului şi Sportului în scopul valorificării potenţialului tinerilor şi eficientizării colaborării acestora cu administraţia publică locală, în conformitate cu Programul de activitate al Guvernului „Integrare Europeană: Libertate, Democraţie, Bunăstare” pentru perioada 2013-2014.  
                                                                    Bolgari Doina- specialist principal domeniul tineret, platoul Coșnița

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Atelier de formare ”Managementul procesului de identificare a nevoilor şi dificultăţilor tinerilor” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta