Harta site-ului
Ajutor
Astăzi este marcată Ziua Internaţională a Poştei
Astăzi este marcată Ziua Internaţională a Poştei

9 octombrie este ziua pe care comunitatea poştală internaţională o marchează anual subliniind prin aceasta importanţa serviciilor poştale şi a activităţii celor care lucrează în acest domeniu. În Republica Moldova această zi este marcată şi ca Ziua profesională a lucrătorului poştal.
 

Serviciile poştale reprezintă în lumea contemporană suportul necesar pentru o comunicare fără frontiere, libera circulaţie a informaţiilor, mărfurilor şi a fondurilor. Poşta reprezintă un factor important în societatea informaţională şi un instrument de comunicare esenţial care facilitează şi stimulează dezvoltarea culturală, socială şi economică a societăţii.
 

Cu acest prilej, preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI a adresat un mesaj de felicitare colectivului din cadrul ÎS “Poşta Moldovei”, filiala Dubăsari.
 

În această zi, avem prilejul să ne reamintim cât de importantă este munca lucrătorilor poştali pentru viaţa noastră cotidiană şi cum multe lucruri, care nouă ni se par fireşti, de la trimiterea unei scrisori până la transferul rapid al unei sume de bani, ar fi, fără ei, de neconceput.
 

Cu această ocazie, adresez sincere felicitări tuturor celor care, indiferent de condiţiile vremii, de anotimp sau distanţa pe care o au de parcurs, şi-au dedicat şi îşi dedică în continuare cunoştinţele şi aptitudinile sale întru slujirea celui mai sigur şi eficient mijloc de comunicare – POŞTA. Vă doresc mult succes în continuare, multă sănătate, prosperare, bucurii în familiile dumneavoastră, succese şi recunoştinţa oamenilor cărora le treceţi pragul

Cu respect,

Preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Astăzi este marcată Ziua Internaţională a Poştei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta