Harta site-ului
Ajutor
Aspecte de eficientizare a proiectării de lungă durată a disciplinei Educația plastică
Aspecte de eficientizare a proiectării de lungă durată a disciplinei Educația plastică

La data de 27 octombrie 2017 în incinta Liceului Teoretic „Vlad Ioviță” Cocieri s-a desfăşurat un master class cu participarea profesorilor de educaţie plastică. Seminarul a demarat cu tema: „Aspecte de eficientizare a proiectării de lungă durată a disciplinei Educația plastică din perspectiva valorificării integrării conținuturilor și trecerii de la cunoașterea de tip disciplinar la cunoașterea de tip transdisciplinar”.      
Conform agendei de lucru, doamna Driga Ina a prezentat o activitate extracurriculară cu tema: „Culorile în viața noastră”. În cadrul activității profesoara a folosit desene, metoda power point, lucrul în grup, a făcut legătura cu alte discipline. Fiecare grup au prezentat informații în metoda power point, au cântat și au înscenat scenete despre culori. La sfârșitul activității juriul a evaluat prestațiile elevilor din grupuri și le-a înmânat diplome.              
Următoarea etapă din agendă a constituit-o analiza activității extrașcolare, în cadrul analizei fiecare profesor a vorbit despre elementele pozitive în cadrul activității. 
După analiza activității extrașcolare domnul Bolgari Dumitru, metodist în  cadrul Direcției învățământ general Dubăsari, a venit cu prezentări și anume cu un atelier de lucru vizavi de tematica abordată.
După analiza activității extrașcolare a fost organizat un careu cu participarea corpului didactic și elevilor instituției de învățământ, la care directorul Liceului Teoretic „Vlad Ioviță” Cocieri doamna Roșca Tatiana a înmânat diplome celor mai activi elevi în cadrul concursului sportiv „Starturi vesele” și a mulțumit Consiliului raional pentru aportul acordat în lucrările de construcție - montarea pavajului din fața instituției și asfaltarea unei porțiuni de drum.    
Aduc sincere mulţumiri profesoarei de educaţie plastică doamnei Driga Ina, pentru prezentarea activității extrașcolare. În acelaşi context,  aduc sincere mulţumiri administraţiei Liceului Teoretic „Vlad Ioviță”, Cocieri şi întregului colectiv de profesori pentru buna organizare şi desfăşurare a master classului.

Dumitru BOLGARI,
metodist, Direcția învățământ general

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Aspecte de eficientizare a proiectării de lungă durată a disciplinei Educația plastică - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta