Harta site-ului
Ajutor
Asociația veteranilor de muncă din comuna Coșnița, din nou în acțiune!
Asociația veteranilor de muncă din comuna Coșnița, din nou în acțiune!

Astăzi 4 Ianuarie anul 2019, Președintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI, a primit la audiență un grup de inițiativă din partea veteranilor muncii din com. Coșnița, condus de dna Elena MOȚPAN, Președintele Asociației raionale a veteranilor muncii și de război. Dumnealor s-au adresat conducerii raionului cu rugămintea de a susține măsura festivă pe care doresc să o organizeze cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Tradițional, în fiecare an, veteranii muncii își dau întîlnire în ajun de Anul Nou, unde fiecare are ocazia de a mai comunica unul cu altul, de a depăna amintiri și de a uita de nevoiele și grijile vieții.
Președintele raionului i-a salutat pe toți cei prezenți și i-a felicitat cu sărbătorile trecute și cele care vin, le-a dorit sănătate, liniște sufletească și iubire din partea celor dragi. Domnul Grigore POLICINSCHI a salutat această inițiativă de promovare a măsurilor de întâlnire și de comunicare și a asigurat că, partea culturală, elementul logistic de motivare a persoanelor va fi în totalmente asigurat prin intermediul Direcției asistență socială și protecția familiei Dubăsari.
Primarul localitățiii comunei Coșnița, dl Alexei GAFELI, prezent și dumnealui la ședința dată, a declarat că, din partea Primăriei, acest eveniment va fi susținut cu un program artistic și cu asigurarea transportului pentru persoanele care se deplasează mai greu. Comitetul organizatoric a convenit de a organiza acest eveniment pe data de 11 ianuarie la orele 12:00, tradițional la COCT Prietenia , comuna Coșnița. În acest context, dl Vladimir VANCEA, Șef DASPF, a îndemnat pe toți cei prezenți să vină cu propuneri referitor la programul artistic.
La finele vizitei, dl Grigore POLICINSCHI le-a mulțumit tuturor: MOȚPAN Elena, TVICENKO Anatolie, VATAV Grigore, SERCEALOV Olga, BORDIAN Nina, ȚURCAN Nina, LEȘAN Tamara, COICA Valentina, TROFIM Eudochia, CORNIENCO Sofia, TORPAN Nina, BAȚANIUK Ivan, ȚURCAN Mihail, MELECA Polina, LEȘAN Zinaida, MELECA Elena, RUS Tamara, VATAV Nina, GÎNCU Tamara, MAMULAT Larisa, CHIRIAC Nina, NICOLAEV Maria, SERCEL Zinaida, MACAROV Lidia, NACUL Tamara, dorindu-le succese în inițiativa dată și le-a urat să aibă multe bucurii alături de acei dragi!
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Asociația veteranilor de muncă din comuna Coșnița, din nou în acțiune! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta