Harta site-ului
Ajutor
Arte marţiale: kickboxing freestyle
Arte marţiale: kickboxing freestyle

În perioada 10-13 noiembrie 2016 în or. Bucureşti, România, s-a desfăşurat competiţia sportivă "World Cup Judgement Day", organizată  de către Federaţia română de kickboxing freestyle. La această măsură internaţională au participat peste 800 de sportivi din 60 de cluburi sportive din 7 ţări aşa ca; Marea Britanie, Italia, Moldova, Romania, Egipt, Polonia, Olanda. Elevii şcolii sportive raionale Dubăsari au participat la această măsură în număr de 3 sportivi.
- Igor Boşcanean- membru al lotului naţional de K-1 amator-50 kg , versiunea K-1 light
- Sandu Tinei -- 50 kg, versiunea kick-light
-Cristi Larionov,- 40 kg, versiunea K-1 light
Igor Boşcanean i-a avut ca adversari pe sportivul chinez Hu Hua Long Robert si Vasile Eugen sportiv din Romania. Ambele lupte sportivul nostru le-a cîştigat, la puncte devenind astfel învingător al Turneului.
Sandu Tinei la fel a avut 2 adversari din România - Milea Alexandru şi Alex Împuşcatu. Luptele au fost grele, dar sportivul nostru şi-a arătat curajul unde dupa decizia arbitrilor a devenit Campion.
Larionov Cristi la fel a arătat o lupta bună în  prima rundă, dar în runda 2 a cedat în faţa sportivului din Clubul sportiv B-1, plasîndu-se pe locul 3. Am rămas mulţumiţi de evoluţia sportivilor noştri, am căpătat o practică enormă care ne va ajuta pe viitor în cariera noastră sportivă. Le aducem sincere mulţumiri pentru susţinerea sportivilor în lotul naţional; Preşedintelui raionului Dubăsari, dlui Grigorii POLICINSCHI, d-lui Dorin Damir preşedintele WAK-1F, Preşedintelui A.O" Iubesc Moldova ", d-lui Igor Dodon care la fel a susţinut echipa noastră la această măsură, dlui Petru Tinei, şi nu în ultimul rînd pe primarul s.Pîrîta d-l Soltan Iurie care foarte mult ne susţine în crearea condiţiilor necesare la sala de sport pentru a atinge aşa performanţe. Sperăm la o conlucrare eficientă şi pe viitor. Succese la toţi şi felicitări cu rezultatele obţinute!!
 
Andrian GHERLAC,
Şcoala raională sportivă

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Arte marţiale: kickboxing freestyle - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta