Harta site-ului
Ajutor
Arta nu are limite
Arta nu are limite

Arta a luat naştere din dorinţa oamenilor de a comunica într-un mod diferit, de a exprima idei, sentimente şi trăiri. Pasiunea pentru artă, muzică, dragostea de pictură şi dans le oferă copiilor de la şcolile de arte din raionul Dubăsari posibilitatea de a se bucura de Bursa Preşedintelui în baza performanţelor acumulate pe parcursul anului. Astfel, la data de 09 septembrie 2019, Preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI împreună cu dna Maria PERCIULEAC, şef Direcţie cultură şi turism, au organizat o vizită  la Școala de Artă  din s. Doroțcaia pentru a le înmâna personal burse celor mai activi elevi. În semestrul doi al anului de învăţământ 2018-2019,  din cei 120 de copii care îşi fac studiile în această şcoală, la Bursa Preşedintelui au fost promovaţi  18 elevi din  instituţie care s-au implicat activ în viaţa social-culturală atât din localitate, din raion, cât şi în ţară şi peste hotarele Republicii Moldova, participând la diverse măsuri, concerte, concursuri, ocupând respectiv locuri de frunte, prin care  promovează arta, cultura, tradiţiile şi obiceiurile neamului nostru.
Scopul acestor premii băneşti este de a susţine excelenţa celor care depun străduinţă, muncesc zi de zi pentru a obţine rezultatele remarcabile, oferind şansa punerii în valoare a talentului lor, dar totodată aceasta este o motivaţie pentru ceilalţi ca să devină printre cei mai buni, să tindă la treptele de frunte ale succesului.
Tinerii bursieri susţin că cheia succesului în lumea artei implică din start pasiune, aptitudini şi desigur multă străduinţă, muncă şi perseverenţă.
Dl Preşedinte, dna șef a Direcției cultură și turism au venit nu doar cu bursele respective, dar şi cu cuvinte frumoase de încurajare pentru ca copiii să prezinte mai mult interes faţă de cultură şi educaţie.
În final, dl Grigore POLICINSCHI a venit cu un mesaj de felicitare în adresa tuturor discipolilor, urându-le sănătate, prosperitate, pace în suflet şi în gând iar dna Maria PERCIULEAC - şef Direcţie cultură şi turism a mulţumit copiilor, profesorilor şi părinţilor care sunt cointeresaţi în dezvoltarea multilaterală a acestora, urându-le tuturor succese mari în continuare şi realizări frumoase. Deasemenea, bursierii, părinţii, pedagogii au adresat mulțumiri dlui Grigore POLICINSCHI -  Preşedintele raionului Dubăsari, pentru încurajarea, susținerea și motivarea elevilor cu performanțe cât și a tinerei generații din raion.
Marina NICOLAEV,
Specialist principal Direcţia cultură şi turism 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Arta nu are limite - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta