Harta site-ului
Ajutor
Aprinderea de ruguri şi arderea anvelopelor se sancţionează conform legislaţiei în vigoare de la 20 pînă la 40 u.c.
Aprinderea de ruguri şi arderea anvelopelor se sancţionează conform legislaţiei în vigoare de la 20 pînă la 40 u.c.

Apelul Inspectoratului Ecologic de Stat către organele administraţiei publice locale (primarii) structurile teritoriale ale organelor de drept (politia de sector), către alte instituţii publice sa prevină sa combată, iar către cetăţeni sa se abţină de la practica nociva a arderii anvelopelor uzate in noaptea de Sfintele Paşti.

In acest context şi in scopul ocrotirii sănătăţii populaţiei şi protecţiei mediului Inspectoratul Ecologic de Stat se adresează cu un Apel fata de toţi semenii noştri şi comunităţile creatine, autorităţile locale, asociaţiile obşteşti de mediu şi sănătate pentru a preveni poluarea aerului atmosferic in rezultatul arderii anvelopelor practicată foarte des in multe localităţi ale Ţării.

Pentru subiectii de drept contraventional din teritoriu cu functii de control şi supraveghere amintim ca in conformitate cu art. 154 (1) al Codului Contraventional al Republicii Moldova arderea neautorizata a anvelopelor se sancţioneaza cu о amenda in valoare de la 20 la 40 de unitati conventionale sau 60 de ore de munca in interesul public pentru persoanele fizice şi intre 200 şi 300 de unitati conventionale pentru persoanele juridice.

Va indemnam sa intilnim Sfintele Paşti in sinul familiei, cu sufletele impacate şi dragoste de aproapele, neumbriti de efectul constringerilor legale sau apasaţi de pacatul prejudicierii naturii in mijlocul careia traim.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Aprinderea de ruguri şi arderea anvelopelor se sancţionează conform legislaţiei în vigoare de la 20 pînă la 40 u.c. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta