Harta site-ului
Ajutor
Aplicaţii demonstrative la protecţia civilă în teren la Punctul de distribuire a gazelor (PDG) din localitatea Coşniţa
Aplicaţii demonstrative la protecţia civilă în teren la Punctul de distribuire a gazelor (PDG) din localitatea Coşniţa

Pe data de 23 aprilie 2014, începînd cu ora 10:00, în conformitate cu Planul raional la protecţia civilă pentru anul 2014, aprobat de preşedintele raionului dl Grigore Policinschi, preşedintele comisiei raionale pentru situaţii excepţionale, au fost petrecute aplicaţii demonstrative în teren la Punctul de distribuire a gazelor (PDG) din localitatea Coşniţa. Scopul desfăşurării aplicaţiilor date este de a forma deprinderi privind coordonarea eficientă a activităţilor şi interacţiunea cu subunităţile de intervenţie a organelor Serviciului protecţiei civile şi situaţii excepţionale al MAI RM, administraţiei publice locale, serviciilor desconcentrate  şi descentralizate din teritoriul raionului. 

Scenariul aplicaţiilor a cuprins intervenţia operativă a serviciilor la lichidarea consecinţelor în cazul unei scurgeri din gazoductul magistral a gazului natural şi  combustibil cu etil mercaptan (substanţă puternic toxic) de la punctul PDG Coşniţa. 

La aplicaţiile date au participat echipele de intervenţie cu echipament operativ şi tehnică specială din cadrul  SSE Dubăsari,  Inspectoratul de poliţie Dubăsari, Consiliul raional Dubăsari, Postul de salvatori şi pompieri din cadrul Consiliului raional Dubăsari, Serviciul Medical de Urgenţă pe platoulCoşniţa, SA ,,Red-Nord” , serviciul filiala SA ,,Ialoveni-Dubăsari–Gaz”, Postul de salvatori şi pompieri din or. Vadul  lui Vodă,  serviciul de intervenţie operativă al SRL ,,MoldovaTransGaz” din or. Drochia.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Aplicaţii demonstrative la protecţia civilă în teren la Punctul de distribuire a gazelor (PDG) din localitatea Coşniţa - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta