Harta site-ului
Ajutor
Apel către toate primăriile în organizarea evenimentului ”Ziua Mondială a Curățeniei”
Apel către toate primăriile în organizarea evenimentului ”Ziua Mondială a Curățeniei”

Mișcarea civică ”Hai Moldova” împreună cu Asociații Obștești și Organizații Nonguvernamentale suntem parte a echipei ”Lets Do It World”, o campanie de salubrizare organizată concomitent în 150 țări într-o singură zi, inclusiv Republica Moldova. La data de 15 septembrie, va fi organizată Ziua Globală de Curățenie. Evenimentul are ca scop să adune 380 milioane oameni din 150 țări care vor aduna 500 milioane tone de gunoi din natură și spații publice. Alături de această acțiune globală în Republica Moldova ne propunem 5% din populația Republicii Moldova și să colectăm 1800 tone de gunoi.
Solicităm susținere din partea primăriei să ne ajute în organizarea evenimentului ”World Clean Up Day” (Ziua Mondială a Curățeniei). Pentru desfășurarea evenimentului cu success cerem din partea primăriei:
- De contactat inspecția ecologică pentru a efectua un studiu privind numărul și locația gunoiștilor neautorizate din raioane, pentru a le cartografia pe aplicația mobilă care poate fi descărcată gratuit aici
https://itunes.apple.com/us/app/world-cleanup/id1237553057 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teeme.ldi
  • Să organizeze evacuarea gratuită a deșeurilor către gunioștile autorizate.
  • Să asigure saci pentru sortarea gunoaielor, mănuși , apa pentru voluntari.
  • Să intervină cu o scrisoare către Consiliul Raional cu scopul de a solicita informarea localităților din apropierea orașului / centrului raional.
  • Susținerea informațională despre eveniment și relevanța sa.
  • Să îndemne agenții economici locali să contribuie la desfășurarea și mediatizarea evenimentului cu succes.
”Hai Moldova” împreună cu alte Asociații Obștești, Organizații Nonguvernamentale și APL-uri suntem încrezuți că avem respect comun pentru mediul înconjurător și cu toții ne dorim să trăim într-un spațiu mai curat. Considerăm că putem să avem o colaborare mutual benefică, ca să adunăm un număr cât mai mare de oameni pentru acțiunea de curățenie din 15 septembrie 2018. Printr-un efort comun vom contribui la creșterea nivelului de conștientizare și educație ecologică a locuitorilor Moldovei, și cu toții ne vom bucura de natură și spații publice mai curate.
Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 079385446- Taisia Camenscic, pentru a ne informa în legătură cu decizia luată.
 
Cu respect, echipa ”Hai Moldova”

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Apel către toate primăriile în organizarea evenimentului ”Ziua Mondială a Curățeniei” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta