Harta site-ului
Ajutor
,,Apa este viață”
,,Apa este viață”

Spre sfârșit de octombrie, în toiul toamnei, am cules primele rezultate ale implicării Clubului părinților, Consiliului elevilor și cadrelor didactice din gimnaziul Oxentea, raionul Dubăsari, în procesul de scriere a proiectului ,,Apa este viață” și aceasta datorită colaborării fructuoase cu AO,, Femeia și Copilul-Protecție și Sprijin”, consultanței și suportului privind elaborarea unei propuneri de proiect. În acest sens, Clubul părinților, cadrele didactice, elevii voluntari din Consiliul de elevi au analizat problemele școlii și au identificat posibile strategii de intervenție. Au fost determinate necesitățile școlii cu privire la implementarea educației incluzive, provocările ce țin de prevenirea dizabilității prin prisma promovării mediului ambiant sănătos.
Scopul acestui proiect a fost să îmbunătățim accesul elevilor din gimnaziu la apă potabilă de calitate prin promovarea mediului ambiant curat și sănătos, curățarea fântânii din curtea școlii care poate fi sursa de apă atât pentru pregătirea hranei cât și pentru consum, instalarea unei pompe și a filtrelor de apă. Cei 25.000 lei au fost folosiţi pentru procurarea echipamentului necesar în realizarea activităţilor propuse. 
A fost o experiență unică, realizând acest exercițiu cu părinții și elevii, am trăit momente de satisfacție, descoperire, deoarece am simțit dorința și interesul de a contribui la dezvoltarea școlii, la soluționarea unor probleme.
Gimnaziul Oxentea

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

,,Apa este viață” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta