Harta site-ului
Ajutor
Anunţ pentru tineri !!!
Anunţ pentru tineri !!!

Organizaţia pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici ş Mijlocii (ODIMM) desfăşoară Cursurile de instruire în domeniul anterprenoriatului pentru tineri cu vîrsta cuprinsă între 18 şi 30 ani. Participanţii la instruire vor avea acces la un concurs de granturi în valoare de pînă la 2000 Euro.

Instruirile au loc în cadrul Programului de atragere a tinerilor din zonele rurale în activitatea antreprenorială  realizat de ODIMM în cadrul componentei proiectului Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie "Susţinerea implementării componentei de migraţie şi dezvoltare a Parteneriatului pentru Mobilitate UE-Moldova" finanţat de Uniunea Europeană şi vor dura 10 zile. Un accent deosebit în cadrul concursului de granturi se va pune pe tinerii din păturile social vulnerabile şi tinerii şomeri.

Instruirile vor avea loc în s. Coşniţa.

Pentru a vă înregistra ca participant la cursurile respective este necesar de completat un formular şi de anexat copia buletinului. Vă rugăm să depuneţi documentele de participare pînă la data de 22 octombrie ora 15.00 la Direcţia Dezvoltare Economică, Investiţii şi Relaţii Transfrontaliere (DEIRT) din cadrul Consiliului raional Dubăsari la adresa: s. Coşniţa, str. Păcii nr.70, et.3.

Pentru a descărca formularul susmenţionat Vă rugăm să accesaţi următorul link: FORMULAR

Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să apelaţi colaboratorii Direcţiei DEIRT la numerele de contact de mai jos:
+373 248 44 746, tel. mob. 068585755
e-mail: economcrd@yahoo.com

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Anunţ pentru tineri !!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta