Harta site-ului
Ajutor
ANUNŢ

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a municipiului Chişinău organizează miercuri, 26 noiembrie 2014, Tîrgul locurilor de muncă în sediul Agenției din str.Mitropolit Varlaam, 90.

Invităm angajatorii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă la Tîrgul locurilor de muncă care se va desfășura între orele 9.00-14.00. La Tîrg vor participa peste 20 de angajatori, care vor oferi peste 400 locuri de muncă libere din diferite domenii: industria confecțiilor, comerț, construcții, transport şi comunicaţii, activități financiare, educație, etc.

Totodată, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a municipiului Chișinău va pune la dispoziție celor prezenți banca de date a locurilor de muncă din municipiu cu peste 3400 locuri vacante, oferte a cca 400 de angajatori, inclusiv prin intermediul posturilor electronice de autoinformare.

Specialiştii Agenției vor informa publicul privind serviciile acordate de Agenție, situația pieței muncii din municipiul Chișinău, formarea profesională a șomerilor etc. La Tîrgul locurilor de muncă va participa și instituția de învățămînt AO “Insula Speranțelor” care va informa participanții privind oportunitățile de instruire profesională, obținerea unei profesii/ meserii solicitată pe piața muncii.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor avea posibilitatea să discute cu angajatorii privind ofertele de muncă și condițiile de ocupare a lor, să-şi prezinte CV-ul angajatorilor şi să stabilească interviuri de angajare.

Spectrul informativ se anunţă a fi divers: materiale informative, pliante privind serviciile oferite de Agenție, profesii/meserii solicitate pe piaţa muncii, servicii moderne de recrutare oferite pe portalul locurilor de muncă www.angajat.md.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

ANUNŢ - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta