Harta site-ului
Ajutor
ANUNȚ

AOFM Dubăsari în colaborare cu Asociația Obștească ,,Eco Răzeni” și Întreprinderea socială ,,Floare de Cireș” SRL. informează toate persoanele ce dețin grad de dizabilitate din localitățile raionului Dubăsari că pot participa la Programul de instruire la locul de muncă și angajarea asistată în cadrul Proiectului ,,Antreprenoriatul social-formulă de incluziune socială performantă a grupurilor marginalizate, inclusiv a persoanelor cu dizabilități”.
Acest program este destinat persoanelor cu dizabilități (femei și bărbați)  din localitățile Republicii Moldova, cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani, care dispun de autonomie personală, studii ( cel puțin treapta primară sau gimnazială) și sunt motivate să obțină cunoștințe, abilități și experiență de muncă pentru profesiile: bucătar auxiliar sau chelner.
Persoanele incluse în programul de instruire vor beneficia de bursă, materiale pentru curs, cazare gratuită și achitarea cheltuielilor de transport din partea A.O. ,,Eco Răzeni”.
Persoanele se selectează pe bază de concurs de dosare. Pentru a participa la concurs, este necesar de expediat prin e-mail, fax sau poștă un dosar care va cuprinde documentele:
-         Buletinul de identitate (copie);
-         Certificatul de studii (treapta primară sau gimnazială, după caz) (copie);
-        Certificatul de dizabilitate (copie), și după caz, Programul individual de reabilitare și incluziune socială (copie);
-        Formularul 086/e (cu indicarea diagnosticului complet al persoanei);
-        Scrisoare de recomandare din partea asistentului social, a medicului de familie   
     sau a unei asociații obștești;
-        Datele de contact personale a candidatului (adresa de domiciliu, telefon fix și mobil, e-mail).
Dosarele pot fi expediate la adresa: A.O. ,,Eco Răzeni”, r. Ialoveni, MD 7728, str. Ștefan cel Mare 49/1b, fax (0268) 73325 sau e-mail: spinencog@mail.ru, floaredecires.srl@gmail.com.
Termenul limită de depunere a dosarelor pentru perioada de instruire 01 februarie – 31 mai 2018 este 15 ianuarie 2018.
Instruirea este la zi și cuprinde patru luni de cursuri teoretice (36 ore) și practice (316 ore), care se desfășoară în cadrul întreprinderii sociale ,,Floare de Cireș” SRL ( sat. Răzeni, r. Ialoveni) și stagii de muncă la unitățile de alimentație publică. Programul include și sesiuni de formare a abilităților de viață independentă, ghidare în carieră, asistență în identificrarea unui loc de muncă și suport în primele 12 luni de la angajare.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

ANUNȚ - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta