Harta site-ului
Ajutor
Anunț

       La data de 24 august, ora 09:00, la memorialul ”GLORIEI” din s. Coșnița va avea loc mitingul cu depunere de flori consacrat marcarii a 70 ani de la eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă. În cadrul mitingului va fi organizată o expoziție tematică, iar la orele 10:00 veteranii Marelui Război pentru Apararea Patriei, însoțiți de un grup de tineri, se vor deplasa la Complexul memorial "Capul de pod Șerpeni" pentru a participa la acţiunea cultural-artistică dedicată acestui eveniment.
       Ziua de 24 august  va ramîne în istoria țării ca una ce a marcat profund întreg circuitul evenimentelor , contribuind la readucerea țării noastre statutului de țară independentă și suverană care a putut să-și exprime liberă dorința de a trăi dupa principiile democrației și a pluralității , de a colabora cu comunitatea mondială de a-și onora în veci atributele statalității : drapelul,stema , imnul republicii, limba de stat.
       Îndemnăm oamenii de buna credință să nu rămîna indiferenți și să participle la aceast eveniment, prin care comemoram victimele fascizmului și manifestăm recunoștința față de veterani.

 

Direcția cultură și turism

 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Anunț - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta