Harta site-ului
Ajutor
Anul 1941. 22 - iunie începutul marelui război pentru apărarea Patriei!
Anul 1941. 22 - iunie începutul marelui război pentru apărarea Patriei!

    Stimaţi locuitori din satele  raionului, Consiliul raional Dubăsari vă aduce la cunoştinţă, că data de 22 iunie este ziua consacrată tragicului eveniment din 1941-1945, începutul celui de al-II Război Mondial.
   De aceea, cu deosebit respect, vă invităm să participaţi la mitingurile şi întrunirile organizate la nivel local şi raional.  
    Vineri la data de 22 iunie în com.Coşniţa cu începutul orei 8.00 se va desfăşura panihida divină în cinstea eroilor căzuţi în Marele Război pentru Apărarea Patriei din 1941-1945 la biserica din sat şi la 08.30 se va desfăşura mitigul de comemorare a eroilor, ce au decedat în tragicul razboi, la monumentul eroilor din 1941-1945 din centrul satului. La eveniment sunt invitaţi Mitropolitul Chişinăului şi a întregii republici - Vladimir, ambasadorii Ucrainei, Belorusiei, şi a Federaţiei Ruse acreditaţi la Chişinau, Episcopul de Tiraspol - Sava, Protopopiatul de Criuleni - Teodor Pelin, reprezentanţii Comisiei Unificate de Control.  Pentru detalii vizitaţi compartimentul "Decizii şi Dispoziţii" de pe site, unde este publicat planul de măsuri cu privire la acest eveniment.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Anul 1941. 22 - iunie începutul marelui război pentru apărarea Patriei! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta