Harta site-ului
Ajutor
Antrenarea competenţelor sociale ale elevilor. Comunicarea asertivă
Antrenarea competenţelor sociale ale elevilor. Comunicarea asertivă

Motto: „E o fericire că simpla vorbă a unui om din inimă

poate închide o rană”
( E.Lovinescu)

Luni, la data de 20.10.14 conform planului de activitate a Serviciului de Asistenţă Psihopedagogică a fost organizat seminarul teoretico- practic la tema „ Antrenarea competenţelor sociale ale elevilor. Comunicarea asertivă.” în incinta LT „ Ştefan cel Mare şi Sfint” Grigoriopol. Au fost prezenţi la seminar psihologii şcolari din instituţiile preuniversitare şi psihologii din cadrul Serviciului de Asitenţă Psihopedagogică.

Seminarul s-a petrecut conform agendei:

  1. Activitatea de psihoprofilaxie „ Antrenarea competenţelor sociale ale elevilor.Comunicarea asertivă” clasa X-a, moderator psihologul şcolar Semionov Natalia;

 

  1. Repere în elaborarea planului de activitate a psihologului şcolar.Regulamentul de asistenţă psihologică în instituţiile preuniversitare, fişa postului. Moderator Pisari Natalia – responsabil de acivitatea psihologilor şcolari din instituţiile preuniversitare.


Seminarul dat a fost realizat în scopul debrifării de către elevii adolescenţi a termenului de comunicare asertivă, deasemenea în formarea competenţelor de a întreţine o relaţie, de a comunica efecient cu grupul de semeni, de a se exprima liber, şi să aplice tehnici de comunicare eficientă în diverse situaţii.

S-a realizat un schimb de experienţă între psihologii şcolari, precum şi s-a planificat activităţi de psihoprofilaxie la tema dată în fiecare instituţie din raion.

Aducem multumiri administraţiei LT „ Ştefan cel Mare şi Sfînt” pentru organizarea activităţii la un nivel înalt.

Pisari Natalia, psiholog SAP

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
b3lyvM8gkQQ
2017-06-22 02:16:12
新鮮兄: ç²Y±˜Šæç‚精四!J¾: 好簡單, å–º YouTube click embed, 複制咗個 code, 然後貼喺 word 度, 再複制貼喺 Blogger, 攪掂!Ebenezer å…„: 挑~^~嘿嘿: Heeeee!
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Antrenarea competenţelor sociale ale elevilor. Comunicarea asertivă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta