Harta site-ului
Ajutor
Aniversarea a XXII-a de la introducerea Forţelor de Menţinere a Păcii în Zona de Securitate
Aniversarea a XXII-a de la introducerea Forţelor de Menţinere a Păcii în Zona de Securitate

Cu prilejul aniversării a XXII-a de la Ziua introducerii Forţelor de Menţinere a Păcii în Zona de Securitate a Republicii Moldova, preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI aduce sincere felicitări întregului efectiv al Forţelor de Menţinere a Păcii al Armatei Naţionale amplasat pe teritoriului raionului Dubăsari, dorindu-le sănătate, succese profesionale, devotament, mîndrie şi spirit patriotic pentru Patria noastră Moldova.

„Să aveţi capacitatea de a menţine pacea, ordinea constituţională în zona de securitate bucurîndu-vă de respectul, stima şi susţinerea locuitorilor de pe ambele maluri ale rîului Nistru.

Sunt convins că prin conlucrare şi parteneriat, susţinere reciprocă permanentă, locuitorii, autorităţile publice locale şi centrale de comun cu reprezentanţii Armatei Naţionale pot realiza cu succes misiunea principală de a păstra pacea şi integritatea teritorială a Republicii Moldova”.

Serviciul relaţii cu publicul

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Aniversarea a XXII-a de la introducerea Forţelor de Menţinere a Păcii în Zona de Securitate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta