Harta site-ului
Ajutor
Amenajarea traseelor raionale în toi
Amenajarea traseelor raionale în toi

Odată cu ridicarea temperaturilor de afară, muncitorii SA  „Drumuri Criuleni”, sectorul Dubăsari, echipaţi în brigade, de zori şi pînă în seară sunt antrenaţi în amenajarea traseului raional şi a celor parţial locale.

În urma celor relatate de dl Mihail Nistrean, şef de sector al SA „Drumuri Criuleni”, sectorul Dubăsari, în luna mai au fost efecuate lucrările de plombare a traseurilor naţionale şi parţial locale. De asemenea, au fost petrecute şi lucrări de amenajare a acostamentelor drumurilor şi curăţirii podeţurilor prin cosirea ierbii.

Din cauza deteriorării sau pierderii din calitate, accesibilitate şi din cauza dispariţiei prin anumite acte de furt au fost reînoite indicatoarele rutiere, în număr de 56 de bucăţi.

Iar începînd cu luna iunie a demarat acţiunea de plombare şi colmatare a resorturilor pe autodrumurile locale. Aceste lucrări se execută cu sursele financiare alocate din fondul rutier raional Dubăsari.

La moment, în raion brigăzile încadrate lucrează la marcajul rutier a traseului raional.

De asemenea, menţionăm că lucrările de amenajare a traseelor nu sunt posibile şi în satul Vasilievca, deoarece din cauza restricţiilor impuse de către autorităţile neconstituţionale transnistrene  tehnica nu are acces riscînd a fi arestată.

 În cazul necesităţii echipei de lucru puteţi apela la nr de telefon: 0248-22-385 (24 din 24 ore) sau 0248-46-243 (sediul Pîrîta) sau tel mob. 069153936.

Marina Lupaşco, redactor-şef

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Amenajarea traseelor raionale în toi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta