Harta site-ului
Ajutor
Ambasadorul Poloniei a vizitat raionul Dubăsari
Ambasadorul Poloniei a vizitat raionul Dubăsari

Astăzi raionul Dubăsari a fost vizitat de Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Poloniei în Republica Moldova, Bogumil Luft. Oficialul a avut o întîlnire cu conducerea raionului, şefii secţiilor şi direcţiilor din cadrul Consiliului raional, primarii satelor, consilieri raionali în cadrul căreia s-a discutat despre colaborarea dintre cele două state la nivel local.

În cadrul vizitei sale la Dubăsari, Ambasadorul Republicii Polone, Bogumil Luft a menționat că urmărește nu doar un scop de documentare, dar şi de stabilire a contactelor directe între reprezentanții puterii locale şi a oamenilor de afaceri din ambele state.De asemenea, ambasadorul a specificat faptul că dezvoltarea autoguvernării locale este foarte importantă pentru progresul fiecărei ţări, după cum este modelul Republicii Polone.

După întîlnirea cu autoritățile publice locale, oficialul a vizitat câteva localități din raionul Dubăsari. A efectuat vizite în localităţile Pîrîta, Doroţcaia, Pohrebea şi Ustia.

Ambasadorul a fost interesat de situaţia şi de problemele cu care se confruntă zi de zi populaţia raionului Dubăsari, reieşind din specificul amplasării geografice – în zona de securitate a Republicii Moldova şi amplasat pe ambele maluri ale rîului Nistru.

Bogumil Luft este ambasador al Poloniei în Republica Moldova deja de un an şi patru luni. În acest timp, oficialul polonez a efectuat mai multe vizite de documentare în raionale din Republica Moldova.

Ec. Racoveţ
şef Serviciu relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ambasadorul Poloniei a vizitat raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta