Harta site-ului
Ajutor
Ambasada Statelor Unite anunţă un apel de proiect
Ambasada Statelor Unite anunţă un apel de proiect

Ambasada Statelor Unite ale Americii anunţă că acceptă propuneri de proiecte pentru Fondul Ambasadorial pentru Conservarea Obiectivelor Culturale (AFCP) Ediţia 2016

Ţinem sa subliniem că acurateţea şi claritatea cu care sunt scrise proiectele şi este completat bugetul sunt cruciale în procesul de evaluare. La fel de important este şi că proiectele să fie scrise într-o engleza extrem de corectă, de nivel profesionist.

Anul trecut, au fost acordate fonduri începînd cu 10.000 USD pe proiect şi depăşind 100.000 USD, cu o medie de aproximativ 58.000 USD pe proiect. Proiectul poate fi desfăşurat pe parcursul a un an pînă la maximum cinci ani, cu tranşe de buget foarte precise şi detaliate pe fiecare an.

AFCP accepta proiecte prin care se conservă patrimoniul cultural national în urmatoarele trei categorii :

A.    SITURI/MONUMENTE CULTURALE – sunt incluse dar nu se limitează la clădirile istorice şi siturile arheologice

B.     OBIECTE ŞI COLECŢII CULTURALE – aparţinînd unui muzeu, sit, sau instituţii similare – pot fi incluse obiecte arheologice şi etnografice, picturi, sculpturi, manuscrise, dar şi alte necesităţi de conservare muzeala generală.

C.     FORME TRADIŢIONALE DE EXPRESIE CULTURALĂ– sunt incluse documentarea şi inregistrările audio-video ale unor forme tradiţionale de muzică şi dans pentru conservarea şi eventual diseminarea lor, sau sprijin pentru pregătirea în conservarea artelor şi meşteşugurilor tradiţionale în pericol de dispariţie.

 Termenul limită de trimitere a proiectelor este 12 ianuarie 2016.Proiectele se vor trimite exclusiv pe e-mail, în engleză, pe adresa leancaai@state.gov, saleanca@yahoo.com

Pentru mai multe detalii referitor la proiect precum și procedura de înregistrare le puteți afla apelînd la numarul de telefon  (0248) 44 746- Direcţia dezvoltare economică investiţii şi relaţii transfrontaliere.

Direcţia dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ambasada Statelor Unite anunţă un apel de proiect - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta