Harta site-ului
Ajutor
Alimentarea copiilor în vizorul conducerii raionului și al Consiliului raional
Alimentarea copiilor în vizorul conducerii raionului și al Consiliului raional

Una din problemele, care se află în atenția conducerii raionului, este alimentarea elevilor din instituțiile de învățământ preuniversitar, fapt care contribuie mult la dezvoltarea sănătoasă și îmbunătățirea calităților şi aptitudinilor acestora de însușire în procesul instructiv- educativ.
Grație inițiativei Președintelui raionului, dl Grigore Policinschi, mai multor consilieri raionali, în frunte cu dna Zinaida Ivanschi, președintele comisiei de specialitate pentru problemele de dezvoltare a sectorului asociativ, relaţii transfrontaliere şi mass-media, în anul 2018 prin Decizia Consiliului raional nr. 01-08 din 22.02.2018 "Cu privire la operarea unor modificări în Decizia Consiliului raional nr. 03-10 din 21.11.2017" de către Consiliul raional au fost alocate 295 mii lei pentru alimentarea elevilor din cl V-IX din gimnaziile Oxentea, Marcăuți, Ustia și cl V-XII din liceele Holercani și" Ștefan cel Mare" Molovata. Având în vedere impactul pozitiv  a acestei iniţiative, anul acesta prin Decizia Consiliului raional nr. 03-01 din 22.01.2019 "Cu privire la operarea unor modificări în Decizia Consiliului raional nr. 06-19 din 19.12.2018" au fost alocate  289,4 mii lei pentru alimentarea tuturor elevilor din instituțiile de învățământ preuniversitar, situate în dreapta Nistrului.
Din numele instituțiilor de învățământ nominalizate, asociaţiilor părinţilor aducem sincere mulțumiri Consiliului raional, președintelui raionului, dl Grigore Policinschi, pentru susținerea și soluționarea problemelor ce ţin de creşterea şi educaţia tinerei generaţii  în raion.
Astfel, începând cu semestrul 2 de studii al anului 2019 în raion se alimentează toți elevii din instituţiile preuniversitare.                                
  Maria JIMBEI,   
Vicepreședintele raionului Dubăsari   
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Alimentarea copiilor în vizorul conducerii raionului și al Consiliului raional - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta