Harta site-ului
Ajutor
Ajutorul material către 1 octombrie – Ziua mondială a oamenilor în etate
Ajutorul material către 1 octombrie – Ziua mondială a oamenilor în etate

Conform programului de activitate al Consiliului raional Dubăsari, Direcţiei asistenţă socială, pe data de 25.09.2014 a avut loc şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei cu următoarea ordine de zi:

  1.  1. Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale, cu destinaţie specială către  1 octombrie, Ziua mondială a oamenilor în etate;

Raportor : V. Vancea, şef DAS

  1. Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale pentru luna septembrie familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru ajutoarele materiale);

Raportor : V. Vancea, şef DAS

  1. Cu privire la susţinerea materială a cantinei sociale „Oxentea” pentru luna septembrie,  conform regulamentului de activitate a acesteia.

Raportor : E. Bacioi, contabil-şef DAS

 

Şedinţa a fost prezidată de preşedintele raionului dl Grigore Policinschi, preşedintele Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei.

Astfel, prin decizia nr.23 din 25.09.2014 se acordă ajutor material cu destinaţie specială către 1 octombrie, Ziua mondială a oamenilor în etate, cîte 300 lei pentru 180 persoane în sumă totală de 54000 lei.

Prin decizia nr.24 din 25.09.2014 s-a decis acordarea ajutorului material persoanelor social – vulnerabile, 51 persoane în sumă totală de 25000 lei.

Prin decizia nr.25 din 25.09.2014 se distribuie mijloace financiare din Fondul republican şi Fondul local Dubăsari de susţinere socială a populaţiei în sumă de 2000 lei pe luna septembrie pentru cantina socială din satul Oxentea.

Toate ajutoarele materiale aprobate de către consiliu vor fi repartizate de către Direcţia asistenţă socială, conform planului de activitate.

 

Ivanov Tatiana, şef serviciu asistenţă socială comunitară

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ajutorul material către 1 octombrie – Ziua mondială a oamenilor în etate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta