Harta site-ului
Ajutor
Ajutor material pentru familiile defavorizate
Ajutor material pentru familiile defavorizate

Consiliul de administrație al fondului local de susținere socială a populației, la data de 20.12.2016, s-a convocat în ședință, prezidată de către dna Maria Jimbei, vicepreședintele raionului Dubăsari. În cadrul ședinței, au fost examinate  52 cereri pentru acordarea ajutorului material, unde s-a decis acordarea suportului financiar, pentru 49 beneficiari, în sumă totală de 35570 lei. Scopul solicitării ajutorului material este pentru tratament – 19 beneficiari în sumă totală de 15500 lei și pentru procurarea produselor alimentare și a bunurilor industriale  - 30 cereri în sumă de 20070 lei. Ajutorul material alocat pentru tratament s-a acordat pentru tratarea a 8 cazuri de maladii oncologice, 3 cazuri de tuberculoză și 8 cazuri de intervenții chirurgicale.
Ponderea beneficiarilor, cu cel mai înalt nivel de solicitare, sunt pensionarii care constituie 43 % și persoane cu dizabilități 35 %. Efectuînd o analiză a beneficiarilor în perioada anilor precedenți constatăm că, pensionarii rămîn a fi cu cel mai înalt nivel de solicitare a ajutorului material ce denotă faptul că, reprezintă categoria cea mai defavorizată care nu poate face față costurilor și necesită cheltuieli mai mari pentru tratament.
Achitarea ajutorului material se va efectua prin intermediul prestatorului de servicii de plată Poșta Moldovei, în termen de 30 de zile.
 
Zinaida STASEV,
șef Secție prestații sociale

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ajutor material pentru familiile defavorizate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta