Harta site-ului
Ajutor
Ajutor material către 1 octombrie - Ziua internațională a oamenilor în etate
Ajutor material către 1 octombrie - Ziua internațională a oamenilor în etate

Cu prilejul Zilei Internaționale a oamenilor în vîrstă – 1 octombrie, în anul curent din mijloacele Fondului local de susținere socială a populației Dubăsari au fost alocate 53100 lei pentru acordarea ajutoarelor materiale persoanelor de vîrsta a treia. Au fost selectate 106 persoane în etate cu cele mai acute necesități, în mare parte sunt bătrîni singuratici. Mărimea medie a unui ajutor constituie 500 lei pentru fiecare titular.
Totodată la ședința Consiliului de administrație al fondului local de susținere socială a populației din 27.09.2016 au fost examinate 46 cereri pentru acordarea ajutorului material, unde pentru 40 de beneficiari s-a decis acordarea ajutorului material în sumă totală de 27500 lei, ceilalți 6 solicitanți  vor primi refuz, din motiv că nu se includ în categoria familiilor  defavorizate.
Direcția asistență socială și protecția familiei Dubăsari recomandă familiilor defavorizate și cu dificiențe grave de sănătate să se adreseze la asistentul social din localitate pentru a depune setul de acte confirmative.
 
 Zinaida STASEV,
Şef Secție prestații sociale

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ajutor material către 1 octombrie - Ziua internațională a oamenilor în etate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta