Harta site-ului
Ajutor
Ajutor material acordat familiilor defavorizate
Ajutor material acordat familiilor defavorizate

Consiliul de administrație al Fondului local de susținere socială a populației s-a convocat în ședință la data de 22.03.2017, care a fost prezidată de către dl Grigore Policinschi, președintele raionului Dubăsari. În cadrul ședinței, au fost examinate  48 cereri pentru acordarea ajutorului material, unde s-a decis acordarea suportului financiar pentru 40 beneficiari în sumă totală de 27300 lei. Totodată au fost refuzate 8 cereri, din motiv că nu se încadrează în condițiile Regulamentului de stabilire și plată a ajutorului material: au mai beneficiat de ajutor material pe parcursul a 11 luni, la moment beneficiază de ajutor social și ajutor pentru perioada rece a anului, nu fac parte din categoria familiilor social-vulnerabile.
Scopul solicitării ajutorului material la aceste 40 cereri este pentru:
  • tratament – 29 beneficiari în sumă totală de 20800 lei;
  • procurarea produselor alimentare și a bunurilor industriale  - 11 beneficiari în sumă de 6500 lei.
Ajutorul material pentru tratament s-a acordat în cazul maladiilor oncologice, tuberculoză, intervenții chirurgicale.
Aducem la cunoștință că de la începutul anului curent pînă în prezent s-a acordat ajutor material la 176 familii defavorizate în sumă totală de 137000 lei, dintre care 68300 lei s-au distribuit pentru tratament și 68700 lei pentru procurarea produselor alimentare și a bunurilor industriale.
Toate ajutoarele materiale aprobate de către Consiliul de administrare a Fondului local de susținere socială a populației vor fi repartizate de către Direcția asistență socială și protecția familiei, conform planului de activitate.
Direcția asistență socială și protecția familiei Dubăsari recomandă familiilor defavorizate și cu dificiențe grave de sănătate să se adreseze la asistentul social din localitate pentru a depune setul de acte confirmative.
 
 
Tatiana IVANOV,
 specialist – coordonator al Fondului local de susținere socială a populației

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ajutor material acordat familiilor defavorizate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta