Harta site-ului
Ajutor
Ajutoare materiale acordate persoanelor cu dizabilități și familiilor participanților decedați în conflictul armat de pe Nistru
Ajutoare materiale acordate persoanelor cu dizabilități și familiilor participanților decedați în conflictul armat de pe Nistru

La data de 24 februarie curent, Consiliul de administrație al fondului local de susținere socială a populației s-a convocat în ședință. În cadrul ședinței, au fost examinate 35 dosare a invalizilor și familiilor participanților decedați, în timpul conflictului armat de pe Nistru. Astfel,  prin decizia nr. 2 din 24.02.2017, Consiliul de administrație al fondului local de susținere socială a populației a decis acordarea ajutorului material unic, în mărime de 1000 lei pentru 35 de beneficiari din categoriile menționate.
Totodată, Vă informăm că prin decizia nr. 3 din 24.02.2017, s-a decis acordarea ajutorului material unic pentru invalizii de la conflictul armat din Afganistan, în sumă de 1000 lei pentru un beneficiar.
La ședința data au mai fost examinate și 70 cereri pentru acordarea ajutorului material, unde conform deciziei nr. 4 din 24.02.2017, s-a decis acordarea suportului financiar, pentru 63 beneficiari, în sumă totală de 40900 lei, ceilalți 7 solicitanți  vor primi refuz, din motiv că unii din ei nu se includ în categoria familiilor  defavorizate, iar alții au beneficiat recent de prestația dată.  
Scopul solicitării ajutorului material la aceste 63 cereri este pentru:

  • tratament – 40 beneficiari în sumă totală de 27200 lei;
  • procurarea produselor alimentare și a bunurilor industriale  - 23 beneficiari în sumă de 13700 lei.
Amintim că achitarea ajutorului material se efectuaează prin intermediul prestatorului de servicii de plată Poșta Moldovei, în termen de 30 de zile.
Direcția asistență socială și protecția familiei Dubăsari recomandă familiilor defavorizate și cu dificiențe grave de sănătate să se adreseze la asistentul social din localitate pentru a depune setul de acte confirmative.
 
 
Tatiana IVANOV, specialist – coordonator
al Fondului local de susținere socială a populației

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ajutoare materiale acordate persoanelor cu dizabilități și familiilor participanților decedați în conflictul armat de pe Nistru - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta