Harta site-ului
Ajutor
Ajutaţi Natura să respire!!!
Ajutaţi Natura să respire!!!


              Plaja rîului Nistru, e  o zonă  naturală, superbă, unde te poţi bucura de odihnă, soare şi apă.Bătrînul rîu este unul din cele mai solicitate destinații pentru ieșire la plajă, iarbă verde  și grătare. Terenurile de pe malul r.Nistru sunt neîngrădite și sunt la dispoziție oricărui. Majoritatea celor care vizitează zona, lasă mormane de gunoi  pe mal sau în apă.
            Miercuri , pe data de 31 iulie 2012, C.L.T. impreună cu S.P.T. Olga Țurcan au decis să plece la odihnă pe malul rîului Nistru şi nu în ultimul rînd să facă ordine în zona de odihnă, care de multe ori împovarată de neglijența oamenilor , e acoperită de munţi cu gunoişte.  Acești tineri s-au hotărit să ajute natura să respire.
        ”Prin iniţativa noastră, dorim să atragem atenția  populației asupra situației grave în care se află viitorul nostru, al tuturor”- a remarcat specialistul in domeniul tineret O.Țurcan .Tinerii au colectat gunoaiele de pe mal ,  mai tîrziu au continuat să se odihnească  și să profite de vacanța cea mare.
La plecarea noastră, deșeurile au fost transportate la groapa de gunoi autorizată.
C.L.T.din c. Coșnița speră că acţiunea lor va deveni un model pentru ceilalți, iar pentru autorităţile locale un imbold de a acorda  mai multă atenție  și colectare de  fonduri pentru ocrotirea mediului.  Educaţia începe din familie, fiecare cetăţean trebuie să conştientizeze că curăţenia, cultura, comportament ul, încep chiar de la sine. Greu se mai fac oamenii, oameni, mulţi dintre noi s-au obişnuit să petreacă timpul frumos şi să plece acasă, lăsînd resturile să zacă în iarbă. E dezastru! Stimaţi cetăţeni ajutaţi natura să respire! Cultura porneşte de la fiecare în parte!

Specialist principal în domeniul tineret, Olga Ţurcan

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ajutaţi Natura să respire!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta