Harta site-ului
Ajutor
AGRICULTORII SE SFĂTUIESC
AGRICULTORII SE SFĂTUIESC

Pe data de 07.10.2015, în incinta Consiliului raional, prezidată de către Preşedintele raionului, dl Gr. POLICINSCHI, a avut loc o şedinţă de lucru cu agenţii economici din sectorul agrar, de comun cu participarea consilierilor raionali din Comisia de specialitate pe problemele agriculturii, privitor la situaţia activităţii sectorului agrar în raion, precum şi coordonarea scenariului de petrecere a sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare”.
Şeful Direcţiei agricultură şi cadastru, dl. S. Guvir, a adus la cunoştinţă scenariul petrecerii măsurii şi devizul de cheltuieli întocmit în sumă de 37000 lei, care, de către participanţii la această şedinţă, a fost aprobat şi a fost convenită organizarea şi desfăşurarea la nivel  raional, la sfîrşitul lunii noiembrie, a sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorului din domeniul agricultorului şi industriei prelucrătoare”, cu aportul tuturor agenţilor economici şi doritorilor, cu pregătirea unui Iarmaroc agricol „Toamna de aur” şi Concursului vinului „Tulburel -2015”, concomitent cu susţinerea a unui concert de sărbătoare.
    Specialistul principal din cadrul Direcţiei agricultură şi cadastru dl V. Popuşoi, a trecut în revistă rezultatele curente din domeniul agrar în ansamblu pe raion şi sarcinile preconizate spre finalizarea lucrărilor agricole.

                Marina Dicusar, specialist principal
 Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

AGRICULTORII SE SFĂTUIESC - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta