Harta site-ului
Ajutor
AGRICULTORII CONLUCREAZĂ
AGRICULTORII CONLUCREAZĂ

 Pe data de 20 august, anul curent de către compania cu capital străin SRL "Limagrain”, care se ocupă cu producerea şi comercializarea  unei game imense de sorturi de seminţe  de porumb şi floarea soarelui, a fost petrecut un seminar de rang republican, (zona centru)  la lotul demonstrativ din incinta SRL  "AgroTiras”, conducător Ştefan Driga, Molovata – Nouă,  la a 7 km pe  traseul Dubăsari- Rîbniţa. Doritorii pot să viziteze lotul demonstrativ, amplasat în locul menţionat.
  La acest seminar, alături de agricultori din republică, au fost invitaţi şi au participat, deasemenea, conducători şi agronomi ai  gospodăriilor agricole din raioanele de est a Republicii Moldova - Camenca, Rîbniţa, Dubăsari, Grigoriopol,  Slobozia.
  Directorul general al companiei, dl. Vitalie Gorincoi, a făcut o caracteristică amplă la toate soiurile  de porumb şi floarea soarelui, prezentate la lotul demonstrativ. Participanţii au făcut cunoştinţă reală, cu hibrizi de porumb, care au potenţialul de roadă, în condiţii fără irigare, cîte 8-10 tone, precum şi floarea soarelui - de 2,5-3 tone la ha.
                           

                                                                                               
                                       Direcţia agricultură şi cadastru


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

AGRICULTORII CONLUCREAZĂ - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta